Goedkope telefoon

Samsung Galaxy S5 mini

Samsung is met haar Galaxy lijn een erg goede weg ingeslagen. De Samsung Galaxy S4 was in 2013 de meest populaire smartphone en de in 2014 uitgebrachte Samsung Galaxy S5 doet daar zeker niet voor onder. Samsung heeft van de Galaxy S4 een mini variant uitgebracht die erg aansloeg, dus met de Galaxy S5 mag dat natuurlijk niet achterblijven. Zodoende gaat Samsung de Samsung Galaxy S5 ook in een mini uitvoering uitbrengen. De bedoeling is, dat Samsung de Samsung Galaxy S5 mini in augustus uit gaat brengen. Wel zijn er al de nodige specificaties bekend. Zo zal de Samsung Galaxy S5 mini natuurlijk een stuk kleiner zijn, maar ook goedkoper. De Samsung Galaxy S5 mini is compact, maar zal ook over goede specificaties beschikken. Zo krijgt de Samsung Galaxy S5 mini een scherm van 4,8 inch en zal het toestel een 8 megapixel camera hebben die ook nog eens full-hd kan opnemen. Ook krijgt deze smartphone een camera aan de voorkant. De nodige selfies mogen natuurlijk niet ontbreken. De camera aan de voorkant zal gaan beschikken over 2,1 megapixels.

Modellen, uitvoeringen, prijzen en abonnementen

De Samsung Galaxy S5 mini zal qua uitvoering niet veel onder doen van de grote broer. Zo zullen er in de achterkant van het toestel kleine gaatjes te vinden zijn, die er voor zorgen dat het toestel beter in de hand ligt. De Samsung Galaxy S5 mini is zal naar alle waarschijnlijkheid te verkrijgen zijn in de kleuren zwart, wit en grijs. Over de prijs van dit toestel is helaas nog erg weinig bekend. Wel wordt er verwacht dat de aanschafprijs zo rond de € 350,- zal gaan liggen. Dit is natuurlijk een stuk lager, dan de aanschafprijs van de Samsung Galaxy S5. Toch zullen de meeste gebruikers kiezen voor een Samsung Galaxy S5 mini in combinatie met een abonnement. Wel is het erg verstandig, om als gebruiker eerst de verschillende abonnementen te vergelijken. Zo komt de gebruiker nooit voor verrassingen te staan.

Plus- en minpunten van de Samsung Galaxy S5 mini

Een pluspunt van de Samsung Galaxy S5 mini zal zijn, dat deze kleinere variant over vele goede specificaties beschikt. Vaak wordt er van een kleiner toestel verwacht, dat deze weinig specificaties bevat, maar dit is bij de Samsung Galaxy S5 mini totaal niet het geval. Zo zal de Samsung Galaxy S5 mini onder andere ook over een ingebouwde hartslagmeter en een vingerafdrukscanner beschikken. Het minpunt van de Samsung Galaxy S5 mini zal naar alle waarschijnlijkheid de camera zijn, die met 8,0 megapixels toch behoorlijk achterblijft. Ondanks dat de Samsung Galaxy S5 mini natuurlijk een goedkoper toestel is, had Samsung hier wat meer mee moeten doen.

Specificaties

De Samsung Galaxy S5 mini is een kleinere en goedkopere variant van de Samsung Galaxy S5, die in augustus uitgebracht gaat worden. Toch zijn er al behoorlijk wat specificaties bekend van deze nieuwe smartphone. Zo krijgt de Samsung Galaxy S5 mini namelijk een 4,5 inch super AMOLED-scherm. Het scherm zal een resolutie krijgen van 1280 x 720 pixels. Daarnaast krijgt het toestel aan de achterkant een camera van 8,0 megapixels en aan de voorkant zal er een camera worden geplaatst van 2,1 megapixels. Het toestel zal 1,5 GB aan werkgeheugen krijgen. Ook zal de Samsung Galaxy S5 mini over een ingebouwde hartslagmeter en vingerafdrukscanner kunnen beschikken. Waarschijnlijk zal de Samsung Galaxy S5 mini ook stof- en waterbestendig gaan worden. Hier is helaas nog niet alles over bekend. Kies dus in augustus voor een Samsung Galaxy S5 mini met abonnement.