Goedkope telefoon

Onbeperkt mobiel bellen en internetten?

Deel artikel

We willen op het gebied van mobiel bellen en internet steeds meer voor minder geld. Vroeger werden eer nog forse bedragen neergeteld voor alleen maar mobiel bellen, maar dat is inmiddels verleden tijd. Naast mobiel bellen deed ook mobiel internetten zijn intrede. De mobiele telefoon, ook wel gsm genoemd, werd getransformeerd in de smartphone. Met de Smartphone werd het mogelijk om naast mobiel te bellen ook te internetten. Dat heeft voor een verschuiving gezorgd van mobiel bellen naar mobiel internetten. De mobiele abonnementen werden ook steeds goedkoper, overal op internet zijn tegenwoordig sim only vergelijkers te vinden waardoor je een goedkoop mobiel abonnement kunt zoeken en afsluiten.

T-mobile komt met Go Unlimited

T-mobile bijvoorbeeld gaat het Go Unlimited abonnement op de markt brengen waarbij je dus onbeperkt kunt bellen, internetten en sms’en in Nederland en de Eu. Dat is natuurlijk handig, want je hoeft je nooit meer druk te maken of je over je belminuten of datalimiet heengaat. Vroeger waren dergelijke abonnementen ondenkbaar en waren we al blij met een mobiel abonnement met 200 belminuten. Maar de tijden veranderen, ook de eisen en wensen van de Smartphone bezitters. We raken verwend door al die snelheid en leuke apps op onze mobiele telefoon. We willen eigenlijk alleen maar sneller en meer, maar wel voor minder geld. Uiteraard zijn er wel enige voorwaarden aan een dergelijk abonnement gesteld om misbruik te voorkomen.

Hoe misbruik te voorkomen?

Om misbruik te voorkomen heb je bijvoorbeeld dagelijks een bepaald aantal gigabyte aan dataverkeer tot je beschikking. Als je dat eventueel hebt opgebruikt, dan krijg je telkens een gigabyte erbij die je wel moet activeren. Een andere regel om misbruik te voorkomen is, dat je iedere maand maximaal 300 nummers kunt bellen vanuit Nederland naar het buitenland. Zo zijn er nog wel een aantal maatregelen genomen om misbruik te voorkomen, maar dan nog kun je voor een relatief klein bedrag per maand onbeperkt bellen en internetten. In ieder geval heeft onbeperkt mobiel bellen en internetten wel de toekomst.

Wat brengt de toekomst?

Niemand kan in de toekomst kijken natuurlijk maar de smartphone zal ongetwijfeld een hele belangrijke rol in onze samenleving blijven spelen. Er zullen steeds meer apparaten komen die verbinding hebben met onze smartphone waarbij over en weer data uitgelezen kunnen worden. Dat biedt natuurlijk veel mogelijkheden, ook op medisch gebied. Het is voorstelbaar dat we heel veel in ons lichaam in de toekomst zelf thuis met intelligente smartphones kunnen gaan meten en controleren.

Gerelateerd nieuws

Telefoon

Goedkopere smartphone wint terrein

In Nederland zijn consumenten tegenwoordig al snel tevreden met een goedkopere smartphone. Ondanks dat Nederlanders veel waarde hechten aan nieuwere modellen zijn ze steeds vaker

htc one two
HTC

HTC One Two

Ook HTC kan niet achter blijven. In 2014 zal HTC niet één, maar meerdere smartphones uit gaan brengen. Dit zullen opvolgers worden van de HTC