Goedkope telefoon

Nokia Lumia 930

De nieuwste smartphone die door Microsoft is uitgebracht, is de Nokia Lumia 930. Microsoft doet het erg slim, om deze luxe smartphone nog onder de naam Nokia uit te brengen. Nokia heeft natuurlijk een erg grote naamsbekendheid en staat voor kwaliteit. Elke gebruiker weet, dat de Nokia smartphones erg goede telefoons zijn. Van deze smartphones kan iedereen verwachten, dat ze goed zijn en lang mee gaan. De Lumia lijn, waaronder deze nieuwe smartphone ook valt, is een erg populaire lijn en de smartphones vallen dan ook erg in de smaak. Van de Nokia Lumia 930 wordt dan ook veel verwacht. Hier heeft Microsoft zich al goed op voorbereid. De Nokia Lumia 930 is verbeterd ten opzichte van haar voorganger. Zo kan het toestel namelijk draadloos opgeladen worden. Iets wat helemaal van deze tijd is. De gebruiker hoeft zijn of haar smartphone dan ook nooit meer te missen. Ook is het scherm van de smartphone iets vergroot en is de camera aangepakt. De Nokia Lumia 930 heeft namelijk een camera van maar liefst 20 megapixels aan de achterkant van het toestel.

Prijzen, uitvoeringen en abonnementen

De Nokia Lumia 930 is een hip en trendy toestel. Dit wil Microsoft ook graag uitstralen. Zodoende is het toestel te verkrijgen in een paar hippe kleuren. Natuurlijk is het toestel te verkrijgen in de kleuren zwart en wit, maar daarnaast ook in de felle kleuren oranje en groen. Hiermee wil Microsoft ook aangeven dat het bedrijf zeker met de tijd mee gaat. Microsoft vindt het daarnaast erg belangrijk dat er accessoires te verkrijgen zijn, die perfect bij het toestel passen. Hier doen zij dan ook altijd erg hun best op. De afmetingen van de Nokia Lumia 930 zijn prima in orde. Zo heeft het toestel een lengte van 137 mm en het toestel is 37 mm breed. De dikte van het toestel is tegenwoordig ook erg belangrijk. Een smartphone mag niet te dik zijn. Met een dikte van 9,8 mm kan de Nokia Lumia 930 perfect meedraaien met de concurrentie. Microsoft heeft de aanschafprijs van de Nokia Lumia 930 op € 700,- gezet. Deze prijs is het toestel dan ook zeker waard. Het toestel heeft vele nieuwe snufjes en goede specificaties. Toch kan niet elke gebruiker dit bedrag zo maar betalen. Zodoende is er de mogelijkheid, om de Nokia Lumia 930 af te nemen in combinatie met een abonnement. Hierdoor hoeft de volledige aanschafprijs niet betaald te worden. De gebruiker bepaald zelf hoe het abonnement wordt ingevuld en aan de hand daarvan, wordt er een vast bedrag per maand bepaald dat betaald moet worden. Er zijn natuurlijk vele verschillende abonnementen te verkrijgen. Er wordt dan ook altijd aangeraden, om van te voren de te verkrijgen abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo wordt er namelijk altijd voor de beste keus gekozen.

Plus- en minpunten van de Nokia Lumia 930

Een heel groot pluspunt van dit nieuwe toestel, is de camera. Het toestel heeft aan de achterkant namelijk een camera van 20 megapixels. Het is natuurlijk altijd lastig, om een minpunt te benoemen van een toestel dat gewoon goed is. Het enige punt waar Microsoft meer over na had kunnen denken, is het opslaggeheugen. Deze is namelijk niet uitbreidbaar.

Specificaties

De Nokia Lumia 930 draait op het besturingssysteem Windows Phone. Het toestel is erg snel en dit komt door de 2,2 GHz quad-core processor. Het scherm is vergroot naar 5 inch en daarnaast is de resolutie aangepast. De Nokia Lumia 930 heeft een resolutie van 1920 1080 pixels. Het scherm is ook nog eens erg goed af te lezen in de zon. Het toestel is daarnaast nog voorzien van een 20 megapixels camera aan de achterkant.