Goedkope telefoon

Nokia Lumia 630

De Nokia Lumia 630 is één van de nieuwste smartphones, die door Microsoft is uitgebracht. Dit toestel wordt ook wel de nieuwe generatie genoemd en zal vele gebruikers gaan verrassen. De Nokia Lumia 630 volgt de Nokia Lumia 520 en de Nokia Lumia 620 op. Deze tak van de Lumia lijn is en stuk goedkoper. Zo ligt de adviesprijs van de Nokia Lumia 630 rond de € 149,-. Dit is natuurlijk een heel stuk lager dan dat de meeste gebruikers gewend zijn. Dit doet Microsoft heel bewust, want op deze manier kan Microsoft een heel breed publiek leveren. Wel vind Microsoft het heel belangrijk dat elke telefoon dat wordt uitgebracht de moeite waard is. Zo ook bij de Nokia Lumia 630. De meeste gebruikers zullen weinig van deze smartphone verwachten. Dit komt mede door de lage aanschafprijs. Toch zullen deze gebruikers bedrogen uitkomen. De Nokia Lumia 630 heeft namelijk een 5,0 megapixel camera en en scherm van 4,5 inch. Ook is het toestel erg snel en zal het niet gauw vastlopen Dit komt doordat het toestel een krachtige quad-core processor bezit. Dit alleen, geeft al aan dar de Nokia Lumia 630 niet zo maar een toestel is.

Modellen, uitvoeringen en prijs van de Nokia Smartphones

Microsoft wil met haar nieuwste smartphones graag aangeven dat het een hip bedrijf is dat met de tijd mee gaat. Dit probeert Microsoft ook uit te stralen door middel van de Nokia Lumia 630. Dit toestel heeft namelijk hoesjes in verschillende kleuren, die te verkrijgen zijn. Zo kan er bijvoorbeeld elke dag worden gewisseld et de hoesjes. De hoesjes zijn te verkrijgen in de volgende kleuren: wit, zwart, oranje, geel en groen. Zo heeft elke gebruiker de kans om zijn of haar Nokia Lumia 630 te voorzien van een hippe en trendy kleur. Microsoft heeft er ook nog eens voor gezorgd, dat het startscherm hier ook op aangepast kan worden. Het startscherm kan namelijk ook heel gemakkelijk veranderd worden van kleur. Op het scherm van 4,5 inch is alles dan ook heel duidelijk te zien. Het opslaggeheugen van de Nokia Lumia 630 is niet zo groot. Het toestel wordt standaard geleverd met een opslaggeheugen van 8 GB. Microsoft had ook al snel door dat dit erg weinig is. Zodoende is het opslaggeheugen uit te breiden met 128 GB. Dit kan, door een microSD-kaart aan te schaffen. De Nokia Lumia 630 is natuurlijk een stukje kleiner dan de concurrentie., maar de afmetingen van dit toestel zijn ideaal. Zo heeft het toestel een lengte van 129,5 mm en het toestel is 66,7 breed. Het toestel is ook niet overdreven dik, met een dikte van 9,2 mm. Het allerleukste aan de Nokia Lumia 630 is natuurlijk de prijs. De aanschafprijs van € 149,- is natuurlijk behoorlijk laag, vergeleken met de overige smartphones die te verkrijgen zijn. Door deze rijs is de mogelijk om het toestel los te kopen, erg groot geworden. De Nokia Lumia 630 kan natuurlijk ook gewoon worden afgenomen in combinatie met een abonnement. De gebruiker kan eerst de te verkrijgen abonnementen vergelijken om zo tot een keuze te komen.

Plus- en minpunten van de Nokia Lumia 630

De Nokia Lumia 630 heeft natuurlijk één heel groot pluspunt en dat is de aanschafprijs. Voor € 149,- heeft de gebruiker een hele goede smartphone die de concurrentie perfect aan kan gaan. Een minpunt van dit toestel is de camera De Nokia Lumia heeft aan de achterkant een camera van 5,0 megapixels. Hier had Microsoft meer uit kunnen halen, zonder dat de prijs erg verhoogd had moeten worden.

Specificaties

De Nokia Lumia is een erg goede smartphone voor een hele lage prijs. Het toestel heeft een scherm van 4,5 inch en een camera van 5,0 megapixels. Daarnaast is de Nokia Lumia voorzien van een krachtige 1,2 GHz quad-core processor. Het toestel is voorzien van een opslaggeheugen van 8 GB en het toestel heeft een werkgeheugen van 512 MB.