Goedkope telefoon

LG G3

LG heeft een nieuwe smartphone uitgebracht, de LG G3. De LG G3 volgt de eerder uitgebrachte smartphone, de LG G2 op. De LG G2 is een populaire smartphone onder de gebruikers en LG wil natuurlijk dat de opvolger de verwachtingen overtreft. Dat is LG dan ook zeker gelukt. LG G3 is niet alleen de nieuwste smartphone van LG, maar het is ook nog eens een top toestel. Zo heeft de LG G3 een verbeterde camera. Aan de achterkant van het toestel zit een 16.0 megapixel camera. Deze camera is erg geschikt ook mooie foto’s mee te maken. Naast deze camera zit een laser autofocus sensor. Deze sensor zorgt er voor, dat er bij de foto’s op een bepaald deel gefocust kan worden. LG kon deze sensor nog lang geheim houden en werd er veel gespeculeerd over de functie van deze sensor. Ook heeft de LG G3 een groter scherm ten opzichte van haar voorganger. Het scherm van de LG G3 is namelijk 5,5 inch. Een ander voordeel van dit deze smartphone is, dat het toestel stof- en waterbestendig is. Zo is dit toestel overal te gebruiken.

Modellen, uitvoeringen, prijzen en abonnementen

De LG G3 is een smartphone met een luxe uitstraling. Dit komt door de aluminium behuizing die dit toestel heeft. Deze behuizing zorgt er ook voor dat het toestel erg prettig in de hand ligt en hierdoor erg gebruiksvriendelijk is. De LG G3 is te verkrijgen n drie verschillende kleuren, namelijk goud, zilver en wit. Deze kleuren sluiten ook nog eens perfect aan bij de luxe uitstraling. Qua afmeting is de LG G3 niet veel veranderd van haar voorganger. Het nieuwste toestel zal heel iets groter zijn, aangezien het scherm is vergroot. LG heeft er voor gekozen om het werkgeheugen bij de LG G3 te vergroten. De LG G3 heeft namelijk een werkgeheugen van 3GB en wordt geleverd met een opslaggeheugen van maar liefst 32 GB. Voor de gebruikers die dit nog te weinig vinden, kan het opslaggeheugen natuurlijk altijd nog worden uitgebreid door middel van een microSD-kaart. De LG G3 is te verkrijgen vanaf €650,-. Er gaan geruchten dat LG G3 ook een goedkopere variant van de LG G3 wil gaan uitbrengen. Helaas is hier nog weinig over bekend. Aan gezien de aanschafprijs van de LG G3 behoorlijk hoog ligt, kiezen de meeste gebruikers voor de LG G3 in combinatie met een abonnement. Wel is het verstandig om als gebruiker, van te voren de verschillende abonnementen te vergelijken. Zo wordt er altijd voor het beste abonnement gekozen.

Plus- en minpunten van de LG3

Een groot pluspunt van de LG G3 is het vergrote scherm. De LG G3 heeft namelijk een scherm met een grote van 5,5 inch. Op dit scherm zijn alle foto’s, video’s, maar ook mails en overige informatie goed te zien. De resolutie van het scherm is ook nog eens fenomenaal. Het scherm heeft een resolutie van maar liefst 2560 x 1440 pixels. Hiermee loopt LG erg vooruit op de concurrentie.

Een minpunt van de LG G3 is, dat het toestel qua design en afmetingen niet erg veel verschilt van de voorganger de LG G2.

Specificaties

De LG G3 is een top toestel en dat komt vooral door de specificaties. De LG G3 draait op het nieuwste besturingssysteem van Android, genaamd Android KitKat 4.2.2. Het toestel is erg snel, dat komt door de snelle quadcore-processor die het toestel bezit. Daarnaast is de resolutie van het 5,5 inch scherm vele malen beter dan de voorganger. Het scherm van de LG G3 heeft namelijk een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Een andere bijzondere specificatie van de LG G3 is, dat het toestel stof- en waterbestendig is. Dit komt door de zogenoemde IP-67 certificering. Daarnaast is het werkgeheugen van het toestel uitgebreid naar 3 GB en heeft het toestel een opslaggeheugen van 32 GB. Wacht niet langer en kies voor een LG G3 met een abonnement.