Goedkope telefoon

HTC One mini 2

HTC heeft haar weg weer helemaal gevonden in de telefoon branche. HTC heeft een paar jaar geleden een kleine dip gehad. De toestellen die zij uitbrachten vielen totaal niet in de smaak en de omzet zakte behoorlijk terug. Totdat HTC begon met de lijn One. De smartphones uit deze lijn vallen erg in de smaak. Hierdoor heeft HTC zich weer helemaal op de kaart gezet en het bedrijf is dan ook niet meer weg te denken uit deze branche. De HTC one en de HTC One M8 zijn mateloos populair en er is veel vraag naar deze toestellen. HTC heeft hier ook een compactere versie van uitgebracht, namelijk de HTC One mini. De opvolger van dit toestel is ondertussen ook uitgebracht en heet de HTC One mini 2. Zoals al eerder aangegeven, is de HTC One mini 2 een compacter toestel. Wel is dit toestel voorzien van goede specificaties en leuke snufjes. Zo heeft HTC er onder andere voor gekozen om de camera en het scherm aan te pakken. De HTC One mini 2 heeft een 13,0 megapixel camera aan de achterkant van het toestel en een 5,0 megapixel camera aan de voorkant. HC heeft het scherm van het nieuwe toestel vergroot naar 4,5 inch.

Modellen, uitvoeringen en prijzen

De HTC One mini 2 is een compact toestel, dat te verkrijgen is in drie verschillende kleuren. Het toestel is te verkrijgen in het grijs, in het goud en in het zilver. De afmetingen van het toestel zijn ideaal. Zo heeft de HTC One mini 2 een lengte van 137 mm en het toestel is 65 mm breed. Daarnaast heeft het toestel een dikte van 10,6 mm. De HTC One mini heeft een behoorlijk opslaggeheugen van 16 GB. Dit opslaggeheugen kan zelfs nog worden uitgebreid, door middel van een microSD-kaart. Het toestel heeft een standaard werkgeheugen van 1 GB. De aanschafprijs van de HTC One mini 2 ligt rond de € 400,-. De aanschafprijs van de goudkleurige HTC One mini 2 ligt iets hoger, namelijk rond de € 470,-. Er wordt aangeraden om deze toestellen af te nemen in combinatie met een abonnement. Zo hoeft de gebruiker de volledige aanschafprijs niet te betalen. De gebruiker stel zelf zijn of haar abonnement samen en op basis hiervan worden de maandelijkse lasten berekend. Soms kan het voorkomen dat er nog een kleine bijdrage voor het toestel wordt gerekend. Dit hangt af van de samenstelling van het abonnement. Vergelijk van te voren ook altijd de te verkrijgen abonnementen, om zo niet voor verrassingen te komen staan.

Plus- en minpunten van de HTC One mini 2

Een groot pluspunt van de HTC One mini 2 is, dat er voor een lagere prijs en heel goed toestel wordt afgegeven. Zo is de HTC een krachtig toestel, doordat er gebruik wordt gemaakt van een 1,2 GHz quad-core processor. Een minpunt van de HTC One mini 2, is natuurlijk bijna niet te vinden. Het enige punt waar HTC beter na had moeten kijken, is de dikte van het toestel. Het toestel is natuurlijk iets compacter en met een dikte van 10,6 mm is het een behoorlijk dik toestel ten opzichte van de concurrentie.

Specificaties One mini 2

De nieuwste smartphone van HTC is een compact en sterk toestel. De HTC One mini 2 draait op een 1,2 GHz quad-core processor. Daarnaast maakt deze smartphone gebruik van het besturingssysteem van Android. De HTC One mini 2 draait op Android KitKat 4.4.2. met ondersteuning van Sense 6.0. Het toestel is voorzien van een 4,5 inch scherm met een resolutie van 720 pixels. De HTC One mini 2 is natuurlijk ook voorzien van een camera aan de voor- en achterkant. Aan de voorkant van het toestel zit een 5,0 megapixel camera en aan de achterkant bevindt zich een camera van 13,0 megapixels.