Goedkope telefoon

HTC One M8

De HTC One M8 is de nieuwste smartphone die door HTC is uitgebracht. HTC is met haar lijn One een goede weg ingeslagen. Dit was ook zeker nodig, aangezien de eerdere modellen van HTC niet zo in de smaak vielen bij de gebruikers. De eerste smartphone binnen deze lijn, de hTC One, viel al erg goed in de smaak en heeft een goede positie binnen de top tien van populaire smartphones. De opvolger van deze smartphone, moest natuurlijk nog spectaculairder worden en dat is zeker gelukt. De HTC One M8 wordt niet voor niets omschreven als het pronkstuk van HTC. Dit komt onder andere door het stoere design van dit toestel en de gebruiksvriendelijkheid. HTC heeft er voor gekozen om een aantal aanpassingen te doen, zodat de HTC One M8 wel echt veranderd is ten opzichte van haar voorganger. HTC heeft namelijk het idee, dat als er niets aangepast kan worden er ook geen nieuw model zou moeten worden uitgebracht. HTC heeft het scherm van het nieuwste model vergroot, zodat alles op het toestel nog beter zichtbaar is. Ook is de accu aangepast, zodat de gebruiker langer van het toestel kan genieten. Ook vond HTC het belangrijk dat de camera zou worden verbeterd, aangezien het vastleggen van belangrijke momenten erg belangrijk zijn voor iedereen. Zodoende heeft het toestel aan de voorkant een camera met 5 megapixels. Erg ideaal voor het nemen van een ‘selfie’. Aan de achterkant heeft de HTC One M8 een camera met 4 ultrapixels. Met deze camera kunnen de meest prachtige foto’s worden genomen. Er is op dit moment al veel vraag naar de HTC One M8, terwijl het toestel nog maar net uit is. Het toestel kan los worden gekocht door de gebruiker of er kan een abonnement op de HTC One M8 worden afgesloten.

Telefoons, modellen, prijzen en abonnementen

De HTC One M8 is op dit moment nog maar in één kleur te verkrijgen, namelijk zilvergrijs. De HTC One M8 is net als haar voorganger te verkrijgen met een aluminium behuizing. Aangezien dit erg prettig in de hand ligt, heeft HTC er voor gekozen om hier niet vanaf te wijken. De aanschafprijs van dit nieuwste toestel ligt behoorlijk hoog, namelijk rond de € 700,-. Niet elke gebruiker heeft de luxe om dit bedrag zo neer te kunnen leggen, zodoende dat er voornamelijk abonnementen op de HTC One M8 worden afgesloten. Zo betaald de gebruiker een vast maandelijks bedrag. Wel moeten de abonnementen op de HTC One M8 altijd goed vergeleken worden, aangezien er verschillende aanbiedingen kunnen zijn. De HTC One M8 wordt afgeleverd met een standaard intern opslaggeheugen van 16 GB. Voor de gebruikers die dit niet genoeg vinden, kan er een microSD-kaart worden aangeschaft. Deze zorgt er voor dat de gebruiker nog eens 128 GB aan opslagruimte heeft.

Specificaties HTC telefoons

De HTC One M8 is voorzien van een behoorlijk aantal nieuwe specificaties. Een aantal zijn natuurlijk al besproken. HTC heeft ook een aanpassing gedaan aan de accu. Zo kan de accu maar liefst 496 uur mee. De HTC One M8 draait op het nieuwste Android systeem, KitKat 4.4. Sluit nu snel aan abonnement HTC One M8 af!

Plus- en minpunten van de HTC One M8

De HTC One M8 is al een pluspunt op zich. HTC heeft er voor gekozen om een aantal aanpassingen te doen en dat wordt al snel as een pluspunt ervaren. Zo is onder andere het geluid van dit toestel aangepast. Het geluid wat uit deze smartphone komt is fenomenaal.

Het is altijd lastig om minpunten te vinden bij een top toestel. Als er dan toch iets benoemd zu moeten worden, is het de camera. Hier had HTC nog iets meer mee kunnen doen, aangezien de concurrentie met veel betere camera’s komen.