Goedkope telefoon

HTC One Two

Deel artikel

Ook HTC kan niet achter blijven. In 2014 zal HTC niet één, maar meerdere smartphones uit gaan brengen. Dit zullen opvolgers worden van de HTC One. De lijn waarin HTC verder gaat zal HTC One Two gaan heten. De HTC was een erg goede smartphone en HTC wil hier dus graag op verder borduren. HTC zal de nieuwe smartphones niet alleen van binnen verbeteren. De buitenkant moet ook aangepakt worden om het interessant te maken voor de toekomstige gebruikers.

De eerste smartphone die HTC zal uitbrengen zal nog behoorlijk op de HTC One lijken. HTC kiest er voor om als eerste een goede smartphone uit te brengen. Het scherm van deze nieuwe smartphone zal iets groter worden en het toestel zal natuurlijk een stuk sneller zijn. HTC zal op dit toestel ook gebruik gaan maken van Touch ID. HTC noemt dit One Max. Hier werd al eerder gebruik van gemaakt, maar HTC had hier nog niet goed genoeg over nagedacht. De prijs van dit toestel zal waarschijnlijk tussen de € 550,- en € 600,- liggen.

De overige smartphones die HTC in 2014 zal gaan uitbrengen, zullen wat meer budget smartphones worden. HTC is her namelijk erg sterk in. Goedkopere telefoons uitbrengen maar die wel beschikken over goede specificaties.

Gerelateerd nieuws

Telefoon

Goedkopere smartphone wint terrein

In Nederland zijn consumenten tegenwoordig al snel tevreden met een goedkopere smartphone. Ondanks dat Nederlanders veel waarde hechten aan nieuwere modellen zijn ze steeds vaker

Asus

Huawei Ascend P6

Huawei is nog lang niet bij iedereen in Nederland bekend als producent van goedkope telefoons. Vorig jaar bestormde Huawei de Nederlandse markt met de Huawei