Goedkope telefoon

Goedkoopste Windows mobiele telefoon ooit

Deel artikel

Archos presenteert tijdens de IFA 2014 in Berlijn zijn eerste producten met Windows Phone en Windows 8. Het bedrijf heeft dit inmiddels bevestigd via een officieel document. In september komt Archos met de goedkoopste Windows Phone smartphone ooit verschenen en een maand later zal het bedrijf ook de goedkoopste Windows tablet ooit op de markt brengen.

Het nieuwe toestel die naam en faam probeert te maken als de Archos 40 Cesium zal in Nederland in september verkrijgbaar worden voor slechts 79 euro. Het toestel zal draaien op Windows Phone 8.1. De genoemde prijs is voor een toestel zonder abonnement en dat is extreem goedkoop als we kijken naar de concurrentie. De Archos 40 Cesium heeft een beeldscherm formaat van 4 inch en heeft een Snapdragon 200 processor van Qualcomm. Het beeldscherm formaat komt overeen met bijvoorbeeld de iPhone 5s.

Het nieuwe en goedkoopste toestel van Archos komt in meerdere kleuren op de markt, namelijk in het blauw, geel en in chique zwart. De resolutie van het beeldscherm is volgens tweakers.net 800 bij 480 pixels en zal daarnaast een 8 megapixel camera krijgen.

In oktober wordt de Archos 80 Cesium verwacht. Dit is de goedkoopste Windows tablet ooit. De tablet zal draaien op Windows 8.1 en het heeft een 8 inch beeldscherm met een resolutie van 1280 bij 800 pixels. De processor komt van Intel en het zal een quad-core processor zijn. De tablet zal in Nederland naar alle waarschijnlijkheid slechts 149 euro kosten.

Gerelateerd nieuws

Telefoon

Goedkopere smartphone wint terrein

In Nederland zijn consumenten tegenwoordig al snel tevreden met een goedkopere smartphone. Ondanks dat Nederlanders veel waarde hechten aan nieuwere modellen zijn ze steeds vaker

htc one two
HTC

HTC One Two

Ook HTC kan niet achter blijven. In 2014 zal HTC niet één, maar meerdere smartphones uit gaan brengen. Dit zullen opvolgers worden van de HTC