Goedkope telefoon

Een grote, snelle, betrouwbare en betaalbare telefoon? De Microsoft Lumia 640 LTE XL!

Deel artikel

Vroegers moesten telefoons zo klein mogelijk, tegenwoordig mogen ze weer groot. Dat is ook wel nodig want de meeste telefoons kunnen net zo veel als laptops. Sterker nog, mensen kopen een telefoon om daar op te kunnen werken, alleen deze telefoons zijn vaak ontzettend duur. Microsoft heeft hierop ingespeeld door een duurzame, toch betaalbare telefoon te verkopen die groot genoeg is om op te werken maar ook de hardware heeft om dat mogelijk te maken. Voor een spectaculaire bodemprijs van 219 euro koopt u al een Microsoft Lumia 640 XL en kunt u direct aan de slag!

Waarom is de Lumia 640 LTE XL betrouwbaar?

De Lumia 640 LTE XL heeft een batterij die op stand-by maar liefst 37 dagen mee gaat, het is dus een batterij die gegarandeerd de hele dag mee gaat als u ermee aan het werk bent. Microsoft heeft niet alleen de telefoon groter gemaakt, 5.7 inch, maar ook de batterij, daar komt dit extra vermogen vandaan. Daarnaast heeft de telefoon een prima processor erin zitten, niet het allernieuwste maar een goede betrouwbare processor die ervoor zorgt dat de Microsoft Lumia 640 LTE XL prima werkt. Verder kun je dankzij de 13.0 MP camera haarscherpe foto’s nemen of video’s maken van 30 fps.

Wat zijn verder voordelen aan de Lumia 640 LTE XL?

De Lumia 640 LTE XL is vanuit de doos vrijwel direct te gebruiken, belangrijke apps zoals WhatsApp en Facebook staan al geïnstalleerd. Verder heb je een intern geheugen van 8 GB maar dat is gemakkelijk uit te breiden tot wel 128 GB! Als je de prijs naast al deze specificaties houdt dan is het duidelijk dat Microsoft je deze telefoon bijna geeft. Koop daarom vandaag nog de Microsoft Lumia 640 LTE XL en wees voor de komende jaren voorzien!

Ook het kleine broertje, de Microsoft Lumia 640, is te koop via De Lumia Club!

Gerelateerd nieuws

Telefoon

Goedkopere smartphone wint terrein

In Nederland zijn consumenten tegenwoordig al snel tevreden met een goedkopere smartphone. Ondanks dat Nederlanders veel waarde hechten aan nieuwere modellen zijn ze steeds vaker

htc one two
HTC

HTC One Two

Ook HTC kan niet achter blijven. In 2014 zal HTC niet één, maar meerdere smartphones uit gaan brengen. Dit zullen opvolgers worden van de HTC