Goedkope telefoon

Algemene informatie iPhone 6

Wie kent de naam iPhone niet. Het bedrijf Apple heeft al vele verschillende modellen van de iPhone uitgebracht. Al deze modellen waren allemaal erg succesvol. Het bedrijf Apple heeft zich niet altijd al gericht op mobiele telefoons. Toen het bedrijf Apple werd opgericht, richtte het bedrijf zich voornamelijk op computers. Hierdoor is Apple erg succesvol geworden. Toch waren de drie oprichters van Apple, wel eens op zoek naar een nieuwe uitdaging en zodoende gingen ze de markt van mobiele telefonie betreden. Ze hadden van te voren vast niet verwacht, dat dit zo’n groot succes zou gaan worden. Apple heeft al vele verschillende modellen uitgebracht en het nieuwste model zit er al weer aan te komen, namelijk de iPhone 6. Er gaan al vele verschillende geruchten rond en deze beloven veel. Het is dus nog even afwachten, maar naar alle waarschijnlijkheid zal de iPhone 6 ons zeer positief gaan verrassen.

Modellen, uitvoeringen en prijs

Zoals het er nu voorstaat, zal Apple twee verschillende modellen van de iPhone 6 gaan uitbrengen. Een variant met een scherm van 4,7 inch en een variant met een scherm van 5,5 inch. Hieruit blijkt al wel dat Apple het scherm van de iPhone behoorlijk gaat vergroten. Dit is natuurlijk erg belangrijk, aangezien de concurrentie ook steeds grotere schermen uitbrengt. Natuurlijk is het erg belangrijk om de schermen goed te kunnen beschermen. Zo zal de iPhone 6 met een beeldscherm van 4,7 inch een beschermlaag krijgen van Gorilla Glass. Dit is een veel gebruikte beschermlaag. De iPhone 6 met een beeldscherm van 5,5 inch, krijgt naar alle waarschijnlijkheid een beschermlaag van saffier. Doordat dit materiaal schaars te verkrijgen is, zal deze variant waarschijnlijk in een beperkte mate te verkrijgen zijn. Er gaan ook geruchten dat de iPhone 6 een dunner toestel gaat worden en dat ook de randen een stuk dunner zullen gaan worden. Er is nog niet bekend in welke kleuren het toestel te verkrijgen zal zijn. De aanschafprijs van de iPhone 6 zal rond de € 699,- gaan liggen. Het is dan ook erg prettig dat de toestellen altijd te verkrijgen zijn in combinatie met een abonnement. De toestellen worden door vele providers aangeboden, dus kunnen de te verkrijgen abonnementen ook nog eens goed met elkaar vergeleken worden.

Plus- en minpunten van de iPhone 6

Een pluspunt van de iPhone 6 zal natuurlijk zijn dat Apple eindelijk het scherm gaat vergroten. Apple bleef hier altijd nog mee achter, maar met de twee verschillende versies kan Apple perfect meekomen. Een minpunt van de iPhone 6 zal zijn, dat er niet geïnvesteerd zal worden in de camera. Volgens de geruchten die rond gaan, krijgt de iPhone 6 een camera met 8 megapixels. Apple levert wel altijd goede kwaliteit af, maar de concurrentie levert veel meer megapixels.

Specificaties

Tot nu toe zijn er een aantal specificaties van de iPhone 6 uitgelekt. Zo zullen er twee varianten worden uitgebracht. Eén met een 4,5 inch scherm en één met een 5,5 inch scherm. Het toestel zal wat dunner gaan worden en blijft een camera van megapixels houden. Apple zal ook de hard- en software va het toestel goed aan gaan pakken. Het toestel zal gaan draaien op iOS 8 en een opslaggeheugen krijgen van 128 GB. Tevens gaan er geruchten dat het toestel draadloos kan worden opgeladen.