Goedkope telefoon

iPhone 5S

De iPhone 5S, is één van de nieuwste smartphones die Apple heeft uitgebracht. Apple heeft met de iPhone een hele succesvolle lijn uitgebracht. De iPhone 5 is één van de laatst uitgebrachte iPhone. Deze iPhone sloeg erg aan en Apple wilde hier nog graag iets mee doen. Als reactie hierop, bracht Apple de iPhone 5S en de iPhone 5C uit. De iPhone 5S is een wat luxere variant en de iPhone 5C is juist een iets goedkopere uitvoering. Apple heeft her goed over nagedacht en deze keuze heel bewust gemaakt. Door middel van het uitbrengen van twee verschillende varianten, kan Apple namelijk een hele brede doelgroep aanspreken. En dat is nu net, wat Apple graag wil. De iPhone 5S is dus een iets luxere uitvoering. Voor de iPhone 5S is er een speciale case gemaakt. Deze case, is een hoesje voor de iPhone 5S die de telefoon beschermt. Deze case is gemaakt van eersteklas leer, zodat de luxe uitstraling niet verloren gaat. De iPhone 5S heeft een 8 megapixel iSight-camera waar mooie foto’s mee gemaakt kunnen worden. De vernieuwde iSight-camera heeft vele verschillende functies, zoals een automatische beeldstabilisatie. Deze beeldstabilisatie zorgt er voor dat gemaakte foto’s altijd scherp zijn. Over het algemeen wordt een iPhone vaak afgenomen in combinatie met een abonnement. Oudere modellen worden nog wel eens los gekocht, aangezien de aanschafprijs hiervan een heel stuk lager ligt.

Modellen, uitvoeringen, prijzen en abonnementen

De iPhone 5S is te verkrijgen in drie verschillende kleuren, namelijk zilver, spacegrijs en goud. De iPhone 5S heeft een aluminium behuizing en is verder gemaakt van metaal en glas. Zodoende heeft de iPhone 5S een luxere uitstraling. Ook is deze smartphone nog eens erg licht en dun. De smartphone weegt maar 112 gram en het toestel is 7.6 mm dun. De iPhone 5S is te verkrijgen met drie verschillende opties qua opslaggeheugen. Zo is de iPhone 5S te verkrijgen met een opslaggeheugen van 16GB, 32GB en zelfs 64GB. De prijzen zullen dan natuurlijk wel verschillen. De aanschafprijs van de iPhone 5S ligt tussen de € 699,- en € 899,-. de prijs hangt onder andere af van hoeveel opslaggeheugen de gebruiker wil. Deze aanschafprijzen liggen behoorlijk hoog en zodoende wordt een iPhone 5S ook vaak afgesloten met een abonnement. Er zijn natuurlijk vele providers die deze iPhone aanbieden. Zodoende is het ook altijd erg belangrijk op de abonnementen van de verschillende providers te vergelijken.

Plus- en minpunten van de iPhone 5S

De iPhone 5S is natuurlijk al een top toestel op zich. Een ander groot voordeel van de iPhone 5S is, dat deze smartphone heel erg snel is. Dit komt doordat Apple gebruikt maakt van een A7-chip. Bij de voorganger werd nog gebruik gemaakt van een A6-chip. Een minpunt dat zou kunnen worden ontdekt aan de iPhone 5S, zou de aanschafprijs kunnen zijn. De aanschafprijs van deze iPhone 5S ligt namelijk erg hoog.

Specificaties iPhone 5S

De iPhone 5S is een luxere uitvoering van de iPhone 5. Natuurlijk heeft Apple er voor gezorgd, dat er flink wat aanpassingen zijn gedaan aan de nieuwste smartphone. Zo draait de iPhone 5S op het nieuwste besturingssysteem van iOS, namelijk iOS 7. De iPhone 5S is ook voorzien van Touch ID. Touch ID is een identiteitssensor voor vingerafdrukken. Zo hoeven er geen wachtwoorden of toegangscodes ingevoerd te worden, maar is een vingerafdruk voldoende om de iPhone 5S te ontgrendelen. Natuurlijk heeft de iPhone 5S nog vele andere specificaties, dus wacht niet langer en kies voor een iPhone 5S met abonnement.