Goedkope telefoon

3 tips bij het afsluiten van een sim only abonnement

Deel artikel

Indien je interesse hebt in het afsluiten van een sim only abonnement, zijn er een aantal zaken die van belang zijn. Door hier goed op te letten, weet je zeker dat je voor een goed en geschikt sim only abonnement kiest. Natuurlijk zijn er vele punten waar je rekening mee dient te houden. Als je echter al besloten hebt om voor sim only te kiezen, is het verstandig om in ieder geval op de drie tips in deze blog te letten. Lees snel verder om erachter te komen wat deze tips zijn!

Sim only afsluiten tips


Een sim only abonnement afsluiten? Volg deze drie tips:

  1. Vergelijk eerst abonnementen
  2. Denk na over je contractduur
  3. Bepaal goed de grootte van je bundel

1. Vergelijk abonnementen

Voordat je snel overgaat tot het afsluiten van een sim only abonnement, is het verstandig om eerst abonnementen te vergelijken. Dit doe je bij Sim Only Check. Bij het vergelijken kom je er namelijk achter wat voor jou de beste abonnement is. Vervolgens kun je dat abonnement direct afsluiten! In vele gevallen ben je hiermee ook voordeliger uit.

2. Contractduur

Het is belangrijk om goed erover na te denken voor hoe lang je een abonnement wilt afsluiten. Als je zeker denkt te weten twee jaar een sim only abonnement te willen hebben, kies je voor een lengte van twee jaar. Denk je een voor een kortere periode gebruik te willen maken van je bundel, is een abonnement van een jaar of misschien zelfs wel een maandelijks opzegbare abonnement meer geschikt. 

3. Grootte bundel

Het is verstandig om vooraf te bepalen wat voor bundel je wilt. Heb je veel of weinig data nodig? Hoe zit het met belminuten en sms’jes? Wanneer je dit bepaalt, vind je eenvoudiger een geschikt abonnement. Het is bij sim only gelukkig in vele gevallen wel mogelijk om je bundel naar wens aan te passen, mocht je toch meer of minder data/belminuten/sms’jes nodig hebben.

Gerelateerd nieuws

Telefoon

Goedkopere smartphone wint terrein

In Nederland zijn consumenten tegenwoordig al snel tevreden met een goedkopere smartphone. Ondanks dat Nederlanders veel waarde hechten aan nieuwere modellen zijn ze steeds vaker

htc one two
HTC

HTC One Two

Ook HTC kan niet achter blijven. In 2014 zal HTC niet één, maar meerdere smartphones uit gaan brengen. Dit zullen opvolgers worden van de HTC